Van riek tot vork

Welk vlees krijgt u graag op uw bord? Met die vraag ging ik als chef-kok op zoek naar een vleesbedrijf dat het principe “van riek tot vork” toepast. De riek is het werkinstrument van de kweker van puur Belgisch rundvlees, het vork lever ik u aan in mijn restaurant. Zo ben ik zeker dat er kwaliteit op uw bord ligt.

Riek tot vork

Het rundvlees dat in mijn restaurant wordt geserveerd, wordt aangeleverd door de familie Hanselaer. Zij beheren elke schakel in het productieproces om zo een uitstekende vleeskwaliteit te kunnen garanderen op uw bord.

Het beste gerijpt rundvlees

Vers vlees moet enkele dagen rusten voordat het geschikt is voor consumptie. Pas geslacht vlees is stug en heeft weinig smaak doordat het bindweefsel in de spieren nog hard is. Door het rijpingsproces te verlengen verhoogt de kwaliteit van het vlees in al zijn aspecten zoals malsheid en smaak. Wanneer u het vlees doorsnijdt is het van binnen perfect gebakken en boterzacht…

Op het menu bij Chef

We serveren filet mignon en côte-à-l’os met verse frieten en garnituur. In combinatie met onze zelfgemaakte mayonaise kan het bijna niet Belgischer en is dit een echte voltreffer. De echte vleesliefhebber zal de superieure kwaliteit van het vlees bijzonder weten te appreciëren.

img_5527

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s